THY'den Japonya'da konser organizasyonu

Türk-Japon Dostluğu’nun 125. yılı anısına, Mielparque Osaka ve Tokyo Hamarikyu Asahi Hall'da performans sergilenecek

İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları'nın (THY), “Turkish Airlines Concert Series by Alaturka Records” konser dizisiyle, Türkiye ve Japonya arasındaki mevcut dostluk köprüsünün daha da sağlamlaştırılması amaçlanıyor.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklama göre, son dönemde Türk müzik dünyasında adından söz ettiren Alaturka Records’ın düzenleyeceği konserler, sahnelendiği ülkelerdeki yerel sanatçılarla ilgi çekici buluşmalara ve ayrıca kültürler arası ortak çalışmalara ev sahipliği yapacak. 

"Turkish Airlines Concert Series by Alaturka Records"  konser serisi, 1890 yılında yaşanan Ertuğrul Fırkateyni faciasıyla ile başlayan Türk-Japon Dostluğu’nun 125.  yıl dönümü  anısına, 12 Aralık'ta Mielparque Osaka, 14 Aralık'ta Tokyo Hamarikyu Asahi Hall'da sergilenecek performanslarla başlayacak.

Alaturka Records’la aynı sahneyi paylaşacak Japon sanatçılarla gerçekleştirilecek sürprizler, "uzak ülke yakın dost" Japonya’daki konserlere heyecan ve renk katacak.            

THY'nin yeni uçak içi müziklerine imza atan Uğur Işık’ın sanat yönetmenliğinde çalışmalarını sürdüren Alaturka Records’ın, 2016-2017 sanat sezonu boyunca, Turkish Airlines Concert Series by Alaturka Records konserlerini, ABD, Almanya, Fransa, Avusturya, İtalya, İngiltere, Hollanda, Belçika, İspanya, Çin, Güney Kore, Endonezya, Güney Afrika ve Rusya gibi küresel taşıyıcının uçuş sağladığı ülkelerdeki farklı destinasyonlarda da sahnelemesi planlanıyor.

AA

Gündem Haberleri

Yüzsüzlüğün bu kadarı: Önce dolandırdı sonra harçlık istedi
Hatay'da El Sanatları Kursları Depremzede Kadınlara Geçim Kaynağı Oldu
Gökyüzünde görülen ve tanımlanamayan 3 cisim merak uyandırdı
Amatör balıkçı köpek balığını böyle görüntüledi
Erdoğan: İsrail'le tüm ilişkileri kestik