Kırıkkale’de oryantiring kursu tamamlandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen oryantiring kursunu tamamlayan 44 öğretmen sertifika...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen oryantiring kursunu tamamlayan 44 öğretmen sertifika almaya hak kazandı.

Oryantiring Federasyonu İl Temsilcisi İsmail Yahşi, Celal Bayar Parkı'nda düzenlenen kapanış töreninde yaptığı açıklamada, kursa ilginin yoğun olduğunu ve iki grup halinde kurs verdiklerini söyledi.

Kursta başarılı öğretmenlerin okullarda ve halk eğitimi merkezlerinde açacakları yeni kurslarla sporcu yetiştirmelerini beklediklerini kaydeden Yahşı, sporun sağlıklı bir yaşam için yapılması gerektiğini belirterek, "Sağlıklı bireylerden oluşan bir toplum istiyorsak 7’den 70‘e herkesin spor yapması gerekir. Herkesin spor yapabileceği oryantiring sporunun gelişmesi için kurslar açtık. İnşallah bu kurslar sayesinde kentte bu spor dalı giderek yaygınlaşır. Biz de bu tür kurslar sayesinde daha geniş kitlelere ulaşarak spor dalını tanıtmış oluyoruz" diye konuştu.

AA

Gündem Haberleri

Yüzsüzlüğün bu kadarı: Önce dolandırdı sonra harçlık istedi
Hatay'da El Sanatları Kursları Depremzede Kadınlara Geçim Kaynağı Oldu
Gökyüzünde görülen ve tanımlanamayan 3 cisim merak uyandırdı
Amatör balıkçı köpek balığını böyle görüntüledi
Erdoğan: İsrail'le tüm ilişkileri kestik