62. Hükümetin kurulması

İSO Başkanı Bahçıvan: "Önceki Hükümet’te bulunan mevcut bakanlarımızla yürüttüğümüz uyumlu işbirliği ve diyaloğun, üretim ve sanayi odaklı bir bakış eşliğinde artarak gelişeceğine inanıyoruz"

İSTANBUL (AA) - İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "Bundan önceki Hükümet’te bulunan mevcut bakanlarımızla yürüttüğümüz uyumlu işbirliği ve diyaloğun, üretim ve sanayi odaklı bir bakış eşliğinde artarak gelişeceğine inanıyoruz" dedi.

Bahçıvan, 62. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin kurulmasına ilişkin yaptığı yazılı açıklamasında, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından, yeni hükümetin vakit geçirilmeden kurulmuş olmasını memnuniyet verici bulduklarını ifade etti.

Özellikle ekonomi yönetimindeki istikrar beklentilerini bozmayacak bir kabinenin oluşumunu da olumlu değerlendirdiklerini belirten Bahçıvan, şunları kaydetti:

"Bundan önceki Hükümet’te bulunan mevcut bakanlarımızla yürüttüğümüz uyumlu işbirliği ve diyaloğun, üretim ve sanayi odaklı bir bakış eşliğinde artarak gelişeceğine inanıyoruz. Bu inanç eşliğinde, yeni hükümetimizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, güçlü Türkiye, güçlü ekonomi yolunda başarılar diliyoruz."

 

Ekonomi Haberleri

GOLDA GIDA İÇİN İLK GONG ÇALDI
Alanya’da Lavanta Hasadı: Atıl Araziler Turizme Kazandırılıyor
Oyak Renault’dan 400 Milyon Euro’luk Dev Yatırım: Dacia Striker Tanıtıldı
Konya Firmasıyla Sözleşmeli Karpuz Eken Çiftçinin 20 Milyon Lira Zararı
MAAŞINI SAKLAYAN KOCA YANDI!