Sergen eski takımına karşı

Sergen eski takımına karşı

Sergen Yalçın, pazar günü, geçtiğimiz sezon düşme hattında aldığı ve ilk 8 maçta 15 puanlık performans sergileyerek ligde kalmasını sağladığı eski takımı Kayserispor karşısında zorlu bir sınav verecek

Atiker Konyaspor yönetiminin ligde kalma adına son umut olarak takımın başına getirdiği Sergen Yalçın, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında eski takımı Kayserispor’a karşı sınav verecek. Sergen Yalçın, 2016-2017 sezonunda, tıpkı Konyaspor gibi, küme düşme hattında devraldığı Kayserispor’da ilk 8 maçında 4 galibiyet 3 beraberlik, 1 yenilgi alarak 15 puan toplamış ve takımı küme düşme hattından çıkarmıştı.

15 PUAN TOPLAMIŞTI

İlk maçında deplasmanda Başakşehir'e 5-0 yenilen Sergen Yalçın yönetimindeki Kayserispor, daha sonra 7 maçlık yenilmezlik serisi yakalamış bu süreçte 15 puan toplamıştı. Sarı-kırmızılı ekip; bu süreçte evinde Fenerbahçe'yi 4-1, Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederken Beşiktaş'la İstanbul'da 2-2 berabere kalmıştı. Kayserispor bu serinin ardından ligin son 4 maçını da kaybetmiş sezon sezonu Sergen Yalçın, Kayserispor’daki görevinden istifa etmişti.

AYNI BAŞARI KONYASPOR’DA BEKLENİYOR

Şimdi Atiker Konyasporlu futbolseverler Sergen Yalçın’ın ilk galibiyetini eski takımı karşısında alarak, benzer bir başarıyı yeşil-beyazlı formayla göstermesini istiyor. Konyaspor’da da ilk maçını kaybeden Sergen’in bu haftaki Kayserispor maçıyla başlayarak seri yakalaması tek ümit. Sergen Yalçın, geçtiğimiz haftaki 2-1’lik Galatasaray yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada ligde kalmak için en az 15 puan toplamaları gerektiğini dile getirmişti. 

Etiketler :