Şebnem Ferah 52 bin kişiye Ankara'da unutulmaz bir gece yaşattı

Şebnem Ferah 52 bin kişiye Ankara'da unutulmaz bir gece yaşattı

Şebnem Ferah, İstanbul ve İzmir'in ardından 6 yıllık aradan sonra Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği konser alanında konser verdi.

Şebnem Ferah 6 yıl aranın ardından Ankara'da 52 bin hayranıyla buluştu.

Şebnem Ferah, İstanbul ve İzmir'in ardından 6 yıllık aradan sonra Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği konser alanında konser verdi. Konserden saatler önce alanın önünde kuyruk oluştu. Şebnem Ferah sahneye çıkarken tüm hayranları tarafından alkışlandı. Yoğun katılımın olduğu konserde Ferah sesiyle mest etti.

Şebnem Ferah, konser serisi kapsamında 10 Ekim'de Antalya'da, 17 Ekim'de İstanbul'da, 24 Ekim'de Bursa'da, 31 Ekim'de Adana'da ve 7 Kasım'da yeniden İstanbul'da sahne alacak.

Şebnem Ferah 52 bin kişiye Ankara'da unutulmaz bir gece yaşattı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.