Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı sona erdi

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı sona erdi

TÜYAP, Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi- Fuar 15-20 Mart'ta 33 bin 280 kişi tarafından ziyaret edildi

SAMSUN (AA) - TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. tarafından Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi.

Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 15 Mart'ta açılan fuara, tüketicilerin yanı sıra firmalar da yoğun ilgi gösterdi.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş'den yapılan açıklamada, Samsun'da faaliyet gösteren 750'den fazla üretici firmadan 53'ünün stant açtığı fuarı, 15-20 Mart'ta 33 bin 280 kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Ev ve ofis mobilyalarının yanı sıra dekorasyon ve ev tekstil ürünlerinin de sergilendiği fuarı Gürcistan, İran, Lübnan, Mısır, Tunus ve Ürdün gibi hedef ülkelerden alım heyetleri gezdi.

Ankara, Sinop, Bursa-İnegöl, Kastamonu, Ordu, Trabzon, Çorum, Tokat, Giresun, Amasya, Adana, Gümüşhane, Bayburt, Rize, Hopa ve Artvin illerinden gelen, sektörde faaliyet gösteren firma yöneticilerinin de fuarı ziyaret ettikleri vurgulanan açıklamada, yurt içi ve yurt dışı heyetlerle görüşmeler yapılarak iş bağlantıları gerçekleştirildiği ifade edildi.

Fuarın 2017 yılında ikinci kez açılacağı ve konuklarını ağırlayacağı kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler