Sağlık Bakanı Koca'dan Konya'daki kazaya dair açıklama

Sağlık Bakanı Koca'dan Konya'daki kazaya dair açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya'da 5 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı trafik kazasına ilişkin açıklamada bulundu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya-Isparta yolunun 55. kilometresinde meydana gelen ve 5 kişininolay yerinde can verdiği, 4 kişinin de yaralandığı kaza ile ilgili açıklamada bulundu.

Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

Bugün Konya Beyşehir’de iki aracın çarpışması sonucu ağır bir kaza yaşandı. İlk ambulansımız olay yerine birkaç dakika içinde ulaşmasına rağmen 5 kişi maalesef hayatını kaybetmişti. Kazada 4 yaralımız var. Tedavileri devam ediyor.

Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor; yaralılara ve Konya’mız halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Kazada Muammer Tan, Veli Büyükaydın, Sait Belgemen, Şeval Karabulut ve Nisa Nur Karabulut olay yerinde hayatını kaybetmiş, yaralı 4 kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.