Sağlık Bakanı Koca Konya'da

Sağlık Bakanı Koca Konya'da

Şehir Hastanesi'nin açılışı için Konya'ya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, cuma namazını Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte Sultan Selim Camii'nde kıldı ardından, Mevlana'yı ziyaret etti. Koca sosyal medya hesabından Konya paylaşımı yaptı.

Şehir Hastanesi'nin açılışı için Konya'ya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, cuma namazını Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte Sultan Selim Camii'nde kıldı ardından, Mevlana'yı ziyaret etti. Koca sosyal medya hesabından Konya Şehir Hastanesi paylaşımı yaptı.

Şehir Hastanesi'nin açılışı için Konya'ya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından, "Sağlık yatırımlarımıza bugün Konya Şehir Hastanesi’ni de ekliyoruz. Hastane: 1250 yatak kapasitesi, gelişmiş tıbbi donanım ve nitelikli insan kaynağı ile COVID-19 mücadelesinde ve genel sağlık hizmetlerinde bölgeye kesintisiz hizmet verecek. Milletimize hayırlı olsun" paylaşımında bulundu.

20201002-5-44638964-58584962-preview.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.