Poşetli Dede'nin ne çok akrabası varmış!

Poşetli Dede'nin ne çok akrabası varmış!

Poşetli Dede'nin vefatının ardından Konya Emniyeti'ni pek çok kişinin arayıp, akrabası olduklarını bildirdikleri öğrenildi. Çorum'dan geleceği söylenilen akrabalarına ise ulaşılamıyor...

Önceki gün otogar civarında, otobüsün altında kalması sonucu feci şekilde hayatını kaybeden Poşetli Dede'nin kimlik bilgilerilerine ulaşılmasının ardından ilginç gelişmeler yaşanıyor. Memleket'in edindiği bilgilere göre gerçek adı Mehmet Keleş (75) olan Poşetli Dede'ye vefatının ardından pek çok akraba çıktı. Dün bazı haber kaynaklarının iddiasına konu olan; Çorum'dan akrabası olduklarını söyleyen ve Konya'ya gelmeleri beklenen kişilerin Konya'ya gelmedikleri, telefonla da bu kişilere ulaşılamadığı belirtildi. Bu gibi, Konya Emniyeti'ne Poşetli Dede'yi tanıdıklarını söyleyen pek çok müracaat olduğu öğrenildi.

ÇORUM'DAKİ TEYZESİNE ULAŞILDI

Öte yandan Memleket'in dün internetten bugün de gazeteden duyurduğu gibi İstanbul ve Ankara’da yaşayan yeğenleriyle Konya Emniyeti'nin irtibatının sürdüğü belirtiliyor. Bu arada, Poşetli Dede Mehmet Keleş'in kimlik bilgilerine ulaştıktan sonra Konya Emniyeti de araştırmalarını derinleştirdi. Keleş'in Çorum'da yaşayan teyzesine ulaşıldığı ve onun da Konya'ya gelmesinin beklendiği alınan bilgiler arasında. Keleş'in teyzesi olduğu belirtilen şahıstan alınacak kan ve doku testinin ardından gerçek akrabası olup olmadığı tespit edilecek. Defin ve miras işlemleri buna göre devam edecek.

ŞİMDİLİK CİDDİ 7 BAŞVURU VAR

Mehmet Keleş'in cesedinin tutulduğu Beyhekim Hastanesi'ne ve Emniyet'e 7 kişinin bizzat başvurduğu da gelen bilgiler arasında. Beyhekim Hastanesi, kendilerine Peoşetli Dede'nin yakını oldukları şeklinde başvuru yapanları Konya Emniyeti'ne yönlendiriyor. Konya Emniyeti de gelen tüm başvuruları ilgili Savcılığa gönderiyor. Savcı'nın başvuranların kimlik bilgilerini aldığı ve uygun gördüklerini kan ve doku testine tabi tutacağı belirtildi.

memleket.com.tr

İLGİLİ HABER: İŞTE POŞETLİ DEDE’YE DAİR ÇÖZÜLEN GİZEMLER >TIKLA ÖĞREN

Önceki ve Sonraki Haberler