PEMA Koleji öğrencileri Ecrin Eren Cengiz ve Ünalcan Şahin 2022 LGS'de 500 tam puan aldı

PEMA Koleji öğrencileri Ecrin Eren Cengiz ve Ünalcan Şahin 2022 LGS'de 500 tam puan aldı

2022 LGS Türkiye Birincisi yine PEMA Kolejinden çıktı. PEMA Koleji öğrencilerinden Ecrin Eren Cengiz ve Ünalcan Şahin, bütün soruları doğru cevaplayıp 500 tam puan alarak Türkiye 1.'si oldu

urulduğu 2010 yılından bu yana her yıl Türkiye birincileri çıkaran PEMA Eğitim Kurumları, bu yıl da geleneği bozmadı, 2022 LGS Türkiye Birincisi yine PEMA Kolejinden çıktı. PEMA Koleji öğrencilerinden Ecrin Eren Cengiz ve Ünalcan Şahin, bütün soruları doğru cevaplayıp 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olarak aileleri ve öğretmenlerine gurur yaşattı.

PEMA Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cahit Koç bu başarıda emeği olan, idarecilerine, öğretmenlerine ve kendilerine ilk günden itibaren güvenen tüm velilerine teşekkür etti. Sonuçların ülkemize hayırlı olmasını diledi.

LGS sonuçlarının PEMA’nın tescillenen bir başarısı olduğunu PEMA’nın bu akademik başarıların yanında sosyal alanlarda da çocuklarımıza üstün meziyetler kazandırmaya devam edeceğini söyledi.

PEMA Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Sami Koç ise basın toplantısına şu şekilde devam etti: Hepiniz PEMA’ya hoş geldiniz. Bir beyefendi, bir hanımefendi olarak yetişen PEMA’lıların okuluna hepiniz hoş geldiniz. Asıl yükselmenin mütevazılıkle olacağını bilen bu yönleriyle hemen fark edilen öğrencilerin okuluna hoş geldiniz. Her alanda sanatta, sporda, bilişimde hünerlerini gösteren, onlarca kanatları olan öğrencilerin okuluna hoş geldiniz. Ahlaklı, kalpleri vatan millet sevgisiyle dolu çocukların okulu olan PEMA’ya hepiniz hoş geldiniz. Diploması dünyanın her yerinde geçerli olan, bir dünya vatandaşı yetiştiren PEMA’ya hoş geldiniz. Velilerinin güvenini her daim hisseden, bütün gücünü onların samimiyetlerinden alan PEMA’ya hoş geldiniz. Mesleklerini aşkla yapan, çocuklarınızı çocukları bilen, onların ülkemizin geleceğini inşa edeceklerini bilen, dolayısıyla görevlerinin vatan hizmet olduğunun farkında olan bu bilinçle çalışan öğretmenlerin okuluna hoş geldiniz. Başarıyla bütünleşen, başarı denilince hemen akıllara gelen her sene Türkiye birincileri çıkaran PEMA’ya hoş geldiniz.

Evet yine PEMA’dan 2010’da, 2011’de, 2012’de 2013’te, 2014’te, 2015’te, 2016’da, 2017’de 2018’de, 2019’da, 2020’de, 2021’de olduğu gibi yani kurulduğumuz yıldan bu yana her sene olduğu gibi 2022 LGS’de de Türkiye Birincileri okulumuzdan çıktı.

2022 LGS’de tüm soruları doğru cevaplayan ve 500 tam puan alan öğrencilerimiz E.Eren Cengiz ve Ünalcan Şahin karşınızda... Yine Türkiye’deki her okula çok rahat bir şekilde girebilecek sıralamalar alan, Türkiye dereceleri yapan diğer öğrencilerimiz karşınızda. Bu gurur burada bizleri gözleri yaşararak izleyen annelerimizin, babalarımızın yani velilerimizin gururu…

Bu gurur öğrencilerimizin yüzündeki şu anki mutluluğu görebilmek için tüm yıl onlarla sevinip onlarla üzülen mesleğini aşkla yapan öğretmenlerinin gururu… Bu gurur kurulduğu 2010 yılından bu yana her yıl Türkiye birincileri çıkaran PEMA’nın haklı gururu… Niye Türkiye’nin en güzel okullarına, üniversitelerine gitmesi gerektiğini bilen bu bilinçle çalışan alınlarından öpülesi bu çocukların hepsini teker teker tebrik ediyorum.

Böyle güzel çocuklar yetiştiren annelerini babalarını huzurlarınızda bir kere daha tebrik ediyorum. Daha çok çalışacağız ve çıtayı her yıl daha da yukarılara çıkaracağız ve sadece ve sadece kendimizle yarışacağız. Ve her şeyin evlatlarımızın ve ülkemizin geleceği için olduğunu hiç unutmayacağız. Sonuçların, ülkemize hayırlı olmasını diliyor hepinize katılımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum.

pemmm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.