Pehlivan MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığına aday oldu

Pehlivan MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığına aday oldu

ANKARA (AA) - MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, 13 Ağustos Pazar günü yapılacak olağan kongrede aday olduğunu açıkladı.İlçe binasında basın...

ANKARA (AA) - MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, 13 Ağustos Pazar günü yapılacak olağan kongrede aday olduğunu açıkladı.

İlçe binasında basın toplantısı düzenleyen Pehlivan, 20 Şubat’ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdiriyle göreve atandığını anımsattı.

"Görevimi, gerek referandumda, gerekse genel merkezimizin ve il ilçe teşkilatlarımızın düzenlediği faaliyetlere verdiğimiz destekle ve ilçemizde birliği, bütünlüğü pekiştirmek adına sürdürdüğümüz çalışmalarla gece gündüz demeden layıkıyla yerine getirmeye gayret gösterdik." diyen Pehlivan, şöyle konuştu:

"Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen, ülkemizin en zor günlerinde varlığıyla, duruşuyla güven veren, bilge liderimiz, Türkmen beyimiz Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde çalışmak, onunla birlikte anılmak bizim için bir şereftir. Bugüne dek olduğu gibi bugünden sonrası için de sözümüzün ardında, liderimizin emrinde vazife yapabilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı İlçe Başkanlığına aday olduğumu sizlerle paylaşmak isterim.”

Pehlivan, 13 Ağustos Pazar günü Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılacak kongreye Gölbaşı halkını davet etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :