Nissan Micra yenilendi

Nissan Micra yenilendi

Yeni Micra, süper mini sınıfından çıkarak Ford Fiesta, Renault Clio gibi modellere rakip olacak

Tamamen yeni bir görüntüye kavuşan iç mekân, yenilenen detaylarla ön ve arka tasarımı ile Micra, opsiyon listesine yeni eklenen teknoloji ve eğlence seçenekleri de sunacak.

Bu değişiklikle süper mini sınıfından da kopan Micra modeli ile Nissan, daha yüksek fiyatlı satışa sunmayı planladığı modeli Ford Fiesta, Renault Clio gibi modellere rakip yapacak.

DOKUNMATİK EKRAN DA VAR

İç tasarımında ilk göze çarpan Nissan Connect sisteminin en güncel özelliklerini içeren 5.8 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran, Google arama motoruna da ulaşabilmenizi sağlıyor.

Yeni konsol kaplaması ve güncel modele göre kalitesi daha da artan koltuk döşemelerinin dışında plastik malzeme kalitesi de yükseltilerek

Micra'nın iç tasarımında daha farklı bir hava yakalanmış. Dış tasarımda ise Qashqai modelinden aşina olduğumuz ön ızgara, yenilenen tamponlar, ön far ve sis farı çerçevesi ile dikkat çeken Micra, arka tasarımda ise yenilenen LED stop lambaları, yeni formu ile bagaj kapağı ve revize edilmiş arka tamponu ile beğeni kazanıyor.

CAM TAVAN

Nissan, yenilenen Micra ile birlikte panaromik cam tavan, park yardım sistemi, yeni tasarımları ile çelik jantlar ve daha fazla renk seçenekleri sunacak. Modelin baz versiyonu Visia, orta donanım seviyesine sahip versiyonu Acenta ve yüksek donanım seviyesine sahip versiyonu ise Tekna olarak adlandırılacak.

Giriş versiyonu Visia, merkezi kilit sistemi, elektrikli ön camlar, CD çalar, USB ve AUX bağlantısı ile ABS ve ESP sistemlerine sahip olacakken, yüksek donanım seviyesi sunan Tekna modeli Bluetooth, yağmur sensörü, ön sis farları, 16 inç çelik jant, dijital klima, park sensörü, park yardımcısı, süet görünümlü kumaş koltuklar, katlanır aynalar, anahtarsız çalıştırma ve Nissan Connect uydu navigasyon ve medya sistemine sahip olacak. Yenilenen Micra modelinin güncel modelde kullanılan motor seçenekleri ile birlikte Eylül ayında Avrupa'da satışa sunulması bekleniyor.