Muhtelif malzeme ve hizmet alımı ihaleleri

Muhtelif malzeme ve hizmet alımı ihaleleri

ANKARA (AA) - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) muhtelif malzeme...

ANKARA (AA) - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) muhtelif malzeme ve hizmet alımları için ihaleye çıkacak.

Söz konusu kurumların ihalelere ilişkin ilanları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, TTK Genel Müdürlüğü, 2 adet dalgıç pompa alımı için "açık ihale usulü" ile ihale yapacak.

İhale, 28 Aralık 2016 tarihinde saat 15.00'te TTK Satınalma Daire Başkanlığında gerçekleştirilecek.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğünce, muhtelif malzeme ve hizmet alımı için "açık ihale usulü" ile 3 ayrı ihale yapılacak.

İhaleler, 13 Aralık 2016 tarihinde 14.00-15.00 saatleri arasında Ege Linyitleri İşletmesi Müessesesi Müdürlüğü Satınalma Komisyonu toplantı salonunda düzenlenecek.

Müdürlük, Dereköy Torbalama Tesisinde 450 bin ton kömürün torbalanması ve kamyonlara yüklenmesi işini de 14 Aralık 2016 tarihinde saat 14.00'te aynı yerde ihale edecek.

TKİ Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğünce de Komatsu Dozerlerde kullanılmak üzere 6 kalem yedek parça alınacak.

İhale, "kapalı zarf usulü" ile 12 Aralık 2016 tarihinde saat 15.00'te Çan Linyitleri İşletmesi Satın Alma Şube Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak.

TPAO Genel Müdürlüğünce de İstanbul ve çevresindeki liman ve gümrüklerden, merkez ve bölgelerle muhtelif tesislere nakliye hizmeti satın alma işi, "açık ihale usulü" ile ihale edilecek.

İhale, 6 Aralık 2016 tarihinde saat 10.30'da TPAO Genel Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :