Meral Akşener’le diyaloğu gündem olan Erzurumlu Konya esnafı kendisini böyle savundu!

Meral Akşener’le diyaloğu gündem olan Erzurumlu Konya esnafı kendisini böyle savundu!

Meral Akşener'le Konya'daki diyaloğu sonrası lüks yaşamıyla gündeme gelen o esnaf bakın kendisini nasıl savundu..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 1 Nisan tarihinde gerçekleştirdiği Konya ziyareti sırasında yaşanan diyaloğu sosyal medyada gündem olan Yüksel Temur kendisini savundu.

Temur, "Ekonomik sıkıntılardan bahsettim. İYİ Parti'yle bir bağlantım yok. Meral Akşener'i görünce gidip bunları konuştum. Ekonomik sıkıntı var, bunları söyledim" dedi.

Babasının yaklaşık 35 yıldır Konya'da lokanta işlettiğini, kendisinin de çeşitli işlerle iştigal ettiğini belirten Temur, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Konya ziyareti sırasında görünce, genel olarak yaşanan ekonomik sıkıntılardan bahsettiğini anlattı.

AK Parti'ye oy verdim

Kendilerinin aile olarak bugüne kadar hep AK Parti'ye oy verdiğini ifade eden Temur, "Ekonomik sıkıntılardan bahsettim. İYİ Parti'yle bir bağlantım yok. Meral Akşener'i görünce gidip bunları konuştum. Ekonomik sıkıntı var, bunları söyledim" dedi. Konuşmasının başka yerlere çekildiğini ve ailesiyle birlikte zor durumda kaldığını ifade eden Temur, sıkıntılarını anlatacak muhatap bulamadıklarını belirtti.

ex8skiywuaamjev.jpg

Yüksel Temur'un babası ise 35 yıl önce Erzurum'dan gelip Konya'da dükkan açtığını ve lokantasını işlettiğini anlatarak, "Oğlum her zaman gelmez, başka işlerle de iştigal ediyor. Bugüne kadar AK Parti'ye oy verdik, İYİ Parti ile de bir bağımız yok. Haberler ve sosyal medyadaki paylaşımlarda lokantanın isminin de verilmesinden rahatsız olduk. Pandemiden beri lokanta çalışanlarımız, kendimiz çok sıkıntı çektik. Önümüzde Ramazan ayı var, yine kapalı olacağız. Bugün lokantaya çok az insan geldi. Konuşacak bir durumumuz yok" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Konya'nın Ilgın ilçesinde esnafı ziyaret etti. Akşener'in yanına yaklaşan Yüksel Temur isimli bir esnaf ekonomiden yakındı. Temur'la ilgili özel görüntüler bu gelişmenin ardından ortalığa saçıldı.

Sözlerine "Ekonomi berbat" diye başlayan Temur, "Yeter bıktık. Bakın şimdi bana FETÖ’cü diyecekler. Bana PKK diyecekler, bana DHKP-C diyecekler, Her şeyi diyecekler" ifadesini kullanarak Suriyelilere ve hükümete tepki gösterdi.

AKŞENER TWİTTER'DAN PAYLAŞTI

O ana ilişkin görüntüler Akşener tarafından Twitter'da paylaşıldı. Akşener paylaşımına "Bak Sayın Erdoğan, konuşan dış güçler değil, teröristler değil... Konuşan, en son seçimde sana güvenmiş, oy vermiş olan Konyalı bir vatandaşımız. Seni seçmiş vatandaşlarının sesine kulak ver..." notunu düştü.

cantasi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.