Mehmetçiğe moral mektubu

Mehmetçiğe moral mektubu

DÜZCE (AA) - Düzce'de Üniversiteli Akil Öğrenciler Topluluğu (ÜNİAK) üyeleri, Doğu ve Güneydoğu illerinde görev yapan askerlere moral mektubu gönderdi.Düzce...

DÜZCE (AA) - Düzce'de Üniversiteli Akil Öğrenciler Topluluğu (ÜNİAK) üyeleri, Doğu ve Güneydoğu illerinde görev yapan askerlere moral mektubu gönderdi.

Düzce ÜNİAK üyeleri hazırladıkları mektupları terör bölgelerinde vatani görevini yapan askerlere ulaştırmak için Cedidiye Camisi önünde bir araya geldi.

AK Parti ÜNİAK Birim Başkanı Yasin Dakın, yaptığı açıklamada, Doğu ve Güneydoğu'da Türk milletini koruyan askerler için 250 mektup hazırladıklarını söyledi.

Yazdıkları mektupların kim tarafından okunacağını bilmeden postalandığını ifade eden Dakın, şöyle konuştu:

"Mehmetçiklerimizin bizim için yaptıkları fedakarlıklar karşısında bizim de onlarla birlikte olduğumuzu göstermek, yalnız olmadıklarını ve dualarımızın daima onlarla olduğunu ifade etmek üzere mektuplarımızı gönderiyoruz. Belki bir Mehmetçik ailesi kadar duygu yoğunluğumuzu dile getiremeyiz ama vatan uğruna yapılan mücadeleye karşı saygımızı ve onlara karşı minnettarlığımızı kaleme almak istedik. Biz gençlerin istikbali için mücadele eden şanlı Türk askerimize saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz."

Konuşmanın ardından topluluk üyeleri hazırladıkları mektupları postaneye teslim etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :