Marmaris'te yangın rüzgarın şiddetiyle büyüdü! Armutalan ve Hisarönü dehşeti yaşıyor

Marmaris'te yangın rüzgarın şiddetiyle büyüdü! Armutalan ve Hisarönü dehşeti yaşıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde tekrar başlayan orman yangınları gece rüzgarın şiddetlenmesiyle artarak devam etti. Ormanlardan yükselen alevler geceyi aydınlattı. Ekipler ve vatandaşların canhıraş mücadelesi sürüyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde günlerdir süren ve gece rüzgarın şiddetlenmesiyle artarak devam eden tekrar başlayan orman yangınlarından yükselen alevler geceyi aydınlattı. Bölge halkı ve ekiplerin mücadelesi gece saatlerinde de davam ediyor.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 28 Temmuz günü saat 13.10’da Armutalan Mahallesi’nde başlayan orman yangını devam ediyor.

Rüzgarın ters esmesiyle yangın yeniden şiddetlendi

Marmaris’e 30 kilometre mesafedeki Hisarönü Mahallesi’nde öğleden sonra tekrar alevlenen yangın, akşama doğru rüzgarın ters esmesiyle şiddetlendi. Gün battıktan sonra alevlerin daha görünür hale geldiği bölgede hava karardığı için karadan müdahale devam etti.

Vatandaşlar tahliye edildi

Yangın işçileri ve itfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışırken, jandarma, emniyet, sahil güvenlik ve özel tekneler sahilden bölgedeki vatandaşları tahliye etti.

m.jpgmm.jpgmmmmmmm.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.