Manisa'da hamile kadının darbedilmesi

Manisa'da hamile kadının darbedilmesi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Konan: - "Ebru Kaya Tireli'ye ulaşarak kendisine psikososyal destek, hukuki danışmanlık verme konusunda hazır olduğumuzu belirttik. Gerekirse davaya müdahil olabileceğimizi de söyledik"

MANİSA (AA) - Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Turgutlu ilçesinde parkta spor yaparken darbedilen Ebru Kaya Tireli ile irtibata geçtiklerini, "psikososyal destek ve hukuki danışmanlık" konularında desteğe hazır olduklarını bildirdiklerini söyledi.

Konan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 aylık hamile Tireli'nin parkta spor yaparken tanımadığı kişi tarafından darbedilmesini kabul edilemez bulduklarını, konu hakkında üzerlerine düşeni yapmak için harakete geçtiklerini anlattı.

Tireli'ye ulaştıklarını belirten Konan, "Kendisine psikososyal destek, hukuki danışmanlık verme konusunda hazır olduğumuzu belirttik. Kaya'ya gerekirse davaya müdahil olabileceğimizi de söyledik. Ebru Hanım şu anda bir talebinin olmadığını, gerek duyulduğunda bizimle iletişime geçebileceğini söyledi. Kendisinden haber bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Konan, konunun takipçisi olacaklarını vurguladı.

Turgutlu ilçesinde parkta spor yapan 4 aylık hamile Tireli, kimliği henüz belirlenemeyen kişinin saldırısına uğrayarak darbedilmişti. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganın yakalanması için çalışma başlatmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :