Manavgat-Alanya kavşağı 10 gün kapalı

Manavgat-Alanya kavşağı 10 gün kapalı

Manavgat Sanayi Köprülü Kavşağı, Karayolları ekiplerince yapılacak çalışma nedeniyle en az 10 gün araç trafiğine kapatıldı.

Manavgat Sanayi Köprülü Kavşağı, Karayolları ekiplerince yapılacak çalışma nedeniyle en az 10 gün araç trafiğine kapatıldı. Karayolları ekipleri, köprülü kavşağın bağlantı noktalarında oluşan hasarların giderilmesi için çalışma başlattı.

Antalya-Alanya D-400 Karayolu Manavgat Çevreyolu üzerinde bulunan Sanayi Köprülü Kavşağı, Kara yolları ekiplerince gerçekleştirilecek onarım çalışmaları nedeniyle Alanya'dan Antalya istikametine olan tarafında trafiğe kapatıldı. Sanayi Köprülü kavşağında köprü üzerindeki bağlantı noktalarında çelik profil genleşmesi nedeniyle derzlerde oluşan hasarların giderilmesi için başlatılan çalışmaların en az 10 gün süreceği, havanın yağışlı olması durumunda bu sürenin uzayabileceği bildirildi.

Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri, çalışmalar bitene kadar trafik akışının yan yoldan gerçekleştirileceğini, köprü girişinde gerekli işaretleme ve tabelaların konulduğu, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerektiğini söylediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.