Lisede skandal görüntüler: Ağacı ateşe verip kahkahalarla poz verdiler

Lisede skandal görüntüler: Ağacı ateşe verip kahkahalarla poz verdiler

İzmir'in Konak ilçesindeki bir lisede bahçedeki palmiye ağacını ateşe verip alevlerin önünde kahkahalarla video çeken iki öğrenci, başlatılan adli soruşturma kapsamında emniyet güçlerince gözaltına alındı.

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde skandal bir olay yaşandı. Okul bahçesindeki bir palmiye ağacını ateşe veren öğrenciler, alevlerin kısa sürede ağacı sarmasına aldırış etmeden tehlikeli durumu eğlenceye dönüştürdü.

Görüntülerde alevlerin karşısına geçerek kahkahalarla poz veren gençlerin, "Palmiye yaktılar" diyerek alkış tuttuğu ve bir başka öğrencinin "Profesyonel yaktı" ifadeleriyle video çektiği görüldü. Yaktıkları ağacın önünde hatıra fotoğrafı da çektiren öğrencilerin sosyal medyada paylaşılan bu anları büyük tepki topladı.

Başsavcılık Resen Soruşturma Başlattı

Görüntülerin yayılmasının ardından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı paylaşımları ihbar kabul ederek olayla ilgili resen soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında olayın bahse konu eğitim kampüsünde öğrenim gören iki çocuk tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.

Konuya ilişkin Başsavcılıktan yapılan açıklamada, olay yeri inceleme çalışmalarının yürütüldüğü, itfaiye raporunun temin edildiği ve kamera kayıtları ile tanık beyanlarının incelendiği bildirildi. Kimlikleri belirlenen iki çocuk, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin Çocuk Suçları Soruşturma Bürosundaki adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.