Kuzey Makedonya ve Kosova'dan "Cumhuriyet Bayramı" tebriği

Kuzey Makedonya ve Kosova'dan "Cumhuriyet Bayramı" tebriği

Kuzey Makedonya Dışişleri Bakanı Nikola Dimitrov ile Kosova Dışişleri Bakanı Behgjet Pacolli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

ÜSKÜP (AA) - Kuzey Makedonya Dışişleri Bakanı Nikola Dimitrov ile Kosova Dışişleri Bakanı Behgjet Pacolli, yayımladıkları mesajlarla Türkiye Cumhuriyeti'nin 96. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Kuzey Makedonya Dışişleri Bakanı Nikola Dimitrov, sosyal medya hesabından yaptığı Türkçe paylaşımla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik etti.

Paylaşımında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Dışişleri Bakanlığını da etiketleyen Dimitrov, "Dostumuz Türkiye Cumhuriyeti'nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun." ifadesini kullandı.

Çavuşoğlu da Dimitrov’un mesajını alıntılayarak, "Sevgili dostum Nikola, çok teşekkür ederim." yanıtını verdi.

Kosova Birinci Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Behgjet Pacolli de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Pacolli, paylaşımında, "Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Kosova'nın partneri ve dostu Türkiye halkına sıcak refah ve mutluluk dileklerimle." ifadesini kullandı.

Bakan Çavuşoğlu, Kosovalı mevkidaşının da mesajını alıntılayarak, "Teşekkür ederim sevgili kardeşim Behgjet." cevabını verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :