Küçük Vito'nun "renkli sınıf" hayali 9 günde gerçek oldu

Küçük Vito'nun "renkli sınıf" hayali 9 günde gerçek oldu

Ayvalık ilçesinde, ortaokulda öğrenim gören Vito Tuncel'in "duvarlarında doğa resimleri olan renkli sınıf" hayalini, arkadaşları, okul yönetimi ve veliler gerçeğe dönüştürdü

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki bir ortaokulda öğrenim gören Vito Tuncel'in duvarlarında doğa resimleri bulunan renkli sınıf hayalini, arkadaşları, okul yönetimi ve veliler gerçekleştirdi.

15 Eylül Ortaokulu 5-D sınıfı öğrencisi Vito, sınıfını duvarlarında doğa resimleri olan, sıraları rengarenk boyanmış olarak hayal ettiğini arkadaşlarıyla paylaştı.

Küçük Vito'nun hayalini gerçekleştirmek isteyen sınıf arkadaşlarına, Okul Müdürü Soner Suyolcu, öğretmenler, veliler ve ressam Kayhan Yıldırım da destek verdi.

Öğrenciler, 5'er kişilik gruplara ayrılarak sıraları farklı renklerde boyadı. Ressam Kayhan Yıldırım da sınıfın duvarlarına hayvan ve doğa resimleri çizdi.

Velilerin de katkıda bulunduğu çalışmaların 9 günde tamamlanmasının ardından okulda etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte konuşan Vito Tuncel, projenin hayata geçmesinde annesi Sandy ve görme engelli babası Namık Tuncel'in, kendisine çok büyük destekleri olduğunu söyledi.

Vito, "Bu hayalimin gerçekleşmesinde sınıf arkadaşlarım, ressam Kayahan ağabeyim, Ayvalık Sanayi Sitesi esnafı bana yardım etti. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu projede okul sıralarımızın ve duvarlarımızın rengarenk olmasına büyük katkı veren ülkemizin en önemli boya fabrikalarına da şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Programa, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan ve Cumhuriyet Savcısı Cihan Toprak ile daire amirleri, bazı sivil toplum kuruluşlarından yetkililer katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :