Konya'ya dönerken kazada can veren Ömer Faruk Küçük, Sude Nur Akkuş ve İlayda Karakoca memleketlerine uğurlandı

Adana-Konya yolundaki otobüs kazasında hayatını kaybeden Ömer Faruk Küçük, Sude Nur Akkuş ve İlayda Karakoca'nın cansız bedeni otopsi işlemlerinin ardından memleketlerine uğurlandı. Bakan Soylu yarın Konya'da İlayda Karakoca’nın cenaze namazına katılacak

Adana'daki AK Parti Bir Gençlik Şöleni'nden dönen üniversite öğrencilerini taşıyan otobüsün şarampole devrildiği kazada hayatını kaybeden öğrenciler Ömer Faruk Küçük, Sude Nur Akkuş ve İlayda Karakoca'nın cenazeleri Niğde'den memleketlerine uğurlandı.

Adana-Niğde Otoyolu Güney köyü yakınlarında bu sabah meydana gelen ve üniversite öğrencilerini taşıyan otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 3 öğrencinin otopsi işlemleri tamamlandı.

7'si ağır 41 öğrencinin yaralandığı feci kazada yaşamını yitiren üniversite öğrencileri Ömer Faruk Küçük, Sude Nur Akkuş ve İlayda Karakoca'nın işlemleri tamamlanan cenazeleri, memleketleri Sakarya, Kocaeli ve Konya'ya uğurlandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ailelere başsağlığı dileğinde bulunarak, cenazeleri memleketlerine uğurladı.

Bakan Soylu, Niğde’den helikopterle Konya’ya geçerek, kazada hayatını kaybeden İlayda Karakoca’nın cenaze namazına katılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.