KONYAGİAD Başkanı Korkmaz: Konya Şeker şehrin gururu

KONYAGİAD Başkanı Korkmaz: Konya Şeker şehrin gururu

PANKOBİRLİK Başkanı Ramazan Erkoyuncu’yu ziyaret eden KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan Konya Şeker ve Panagro Tarım Hayvancılık A.Ş’nin şehrin gurur kaynağı olduğunu söyledi

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’yu ziyaret ederek, İSO ilk 500'de ön sıralarda yer alarak yaşattıkları gurur nedeniyle teşekkür etti.

PANKOBİRLİK ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığı olağan genel kurulu sonucu başkanlığa seçilen Erkoyuncu’ya “hayırlı olsun” dileklerini ileten ve çalışmalarında başarı dileyen Korkmaz, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 sıralamasında en önlerde yer alan Konya Şeker A.Ş. ile Panagro Tarım Hayvancılık A.Ş’nin şehrin gurur kaynağı olduğunu söyledi.

"BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZ, BERABERLİĞİMİZ VE KARDEŞLİĞİMİZDİR"

Her iki kuruluşun başarısından dolayı Başkan Ramazan Erkoyuncu ve tüm yöneticiler ile çalışanları kutlayan Gülvezir Korkmaz, ‘‘Tarım ve sanayi kenti Konya’mızda şehir ekonomisinin lokomotifi olan Konya Şeker’in önümüzdeki süreçte de başarılarıyla adından söz ettireceğine olan inancımız tamdır. Başta Konya Şeker olmak üzere şehrimizin, bölgemizin, ülkemizin ekonomisine kattıkları güç için tüm firmalarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Hep söylüyoruz. Bizim en büyük gücümüz birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir’’ diye konuştu.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarını yakından takip ettiği KONYAGİAD’a başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.