Konya'dan Ankara yönüne gidecekler dikkat! Emniyetten yoğun sis ve buzlanma uyarısı

Konya'da yer yer etkili olan sis ve puslu hava nedeni ile sabah saatlerinde bazı bölgelerde göz gözü görmedi. Konya-Ankara yolunun 40'ıncı kilometresine oluşan yoğun sis ve gizli buzlanma nedeni ile sürücüler uyarıldı

Konya'da gece ve sabah erken saatlerde yer yer etkili olan yoğun sis ve puslanma nedeni ile sürücüler zor anlar yaşadı. Konya İl Emniyet Müdürlüğü sürücüleri Konya-Ankara karayolunun 40. kilometresi Cihanbeyli ilçesine kadar oluşan yoğun sis ve gizli bulanmaya karşı uyardı.

Konya yollarında kontrollerini sürdüren trafik şube ekiplerinin videolu paylaşımında Ankara yolunu kontrol edildiği belirterek, Aselsan kavşağında yoğun bir şekilde sislenmenin mevcut olduğu kaydedildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Sürücülerin Dikkatine! Konya Merkezden Ankara yolu 40. kilometreye kadar oluşan sis görüş mesafesini düşürmektedir. 40. kilometreden Cihanbeyli İlçesine kadar gizli buzlanma vardır. Sürücülerimizin dikkatli olması önemle duyurulur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.