Konya'daki trafik kavgası cinayetinde yeni gelişme! Şükrü ve Ahmet Çetin'in ölümüne neden olan baba-oğul tutuklandı

Konya'daki trafik kavgası cinayetinde yeni gelişme! Şükrü ve Ahmet Çetin'in ölümüne neden olan baba-oğul tutuklandı

Konya'da trafikte çıkan tartışma sonrası araca silahlı saldırı sonucu baba Şükrü ve oğlu Ahmet Çetin hayatını kaybetmiş, aynı aileden 3 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili adliyeye sevk edilen 4 kişiden Rıfat Yıldırım ve oğlu Mustafa Yıldırım tutuklandı

Konya'da trafikte çıkan tartışma sonrası araca silahlı saldırı sonucu baba Şükrü ve oğlu Ahmet Çetin hayatını kaybetmiş, aynı aileden 3 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili adliyeye sevk edilen 4 kişiden Rıfat Yıldırım ve oğlu Mustafa Yıldırım tutuklandı. Mehmet Y. ve Makbule Y. adli kontrolle serbest bırakıldı.

Konya'daki trafik tartışmasının ardından meydana gelen ve baba Şükrü ve oğlu Ahmet Çetin'in hayatını kaybettiği, aynı aileden 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırı olayı ile ilgili yeni bir yeni gelişme yaşandı. Olayla ilgili göz altına alınan 6 şahıstan dördü adliyeye sevk edilmişti. Katil zanlısı baba Rıfat Yıldırım ve oğlu Mustafa Yıldırım tutuklandı.

Konya’da trafik kavgasında öldürülmüşlerdi! Şükrü Çetin ve oğlu Ahmet defnedildi

TRAFİK TARTIŞMASI SİLAHLI SALDIRIYLA BİTTİ

Olay, 7 Eylül Çarşamba günü saat 18.30 sıralarında Konya'nın Meram ilçesi Aydoğdu Mahallesi Altınbilezik Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Meram ilçesinde Rıfat Y. (59) trafikte tartıştığı kişilerin aracını kendi evinin önünde fark etmesi üzerine 42 AAP 097 ve 42 CAM 93 plakalı otomobile ateş açtı. Açılan ateş sonucu Şükrü Çetin, Ahmet Çetin, Ali Çetin, Bekir Çetin ve Yasin Çetin yaralandı.

Konya’da trafik kavgasında takip ettikleri şahıs evinin önünde vurmuştu! Yaralılardan Şükrü ve Ahmet Çetin öldü

OTOMOBİLE AÇILAN ATEŞTE 5 KİŞİ YARALANDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayın hemen ardından diğer taraf olan Rıfat Y. ve oğlu Mustafa Mert Y.'yi olayda kullanılan tabanca ile olay yerinde yakalayarak gözaltına aldı.

Konya’da trafik kavgasında takip ettikleri şahıs evinin önünde vurmuştu! Yaralılardan Şükrü ve Ahmet Çetin öldü

ŞÜKRÜ VE AHMET ÇETİN HASTANEDE CAN VERDİ

Yaralılardan Şükrü Çetin Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde, Ahmet Çetin ise tedavi gördüğü Konya Numune Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Konya Şehir Hastanesi morgunda otopsileri tamamlanan Şükrü Çetin ve oğlu Ahmet Çetin'in cenazeleri ailelerine teslim edildi.

Baba ve oğlu merkez Meram ilçesi Kurtuluş Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

OĞLUNUN ELİNDEN TABANCAYI ALMIŞ
Olayla ilgili yürütülen soruşturmada yaralı Ali Çetin'in ilk ifadesinde Mustafa Mert Y.'nin bahçe kapısına gelerek evin önündeki Ahmet Çetin ve kendisine ateş ettiği bu esnada babasının gelerek oğlunun elinden aldığı tabanca ile diğer şahıslara ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

ARABAYI EVİN ÖNÜNDE GÖRÜNCE KUZENİNİ ÇAĞIRMIŞ
Öte yandan, Çetin ailesi ile Rıfat Y.'nin oğlu Mustafa Mert Y. arasında Konya Tapu Kadastro Müdürlüğü önünde trafikte tartışma yaşandığı ve Mustafa Mert Y.'yi Aydoğdu Mahallesi'nde bulunan evlerinin önüne kadar takip ettikleri ve Mustafa Y.'nin tartışma yaşadığı şahısları evinin önünde görmesi üzerine kuzeni Mehmet Y.'yi çağırdığı ortaya çıktı.

3 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Olay anında evde bulunan Mehmet Y., Şeyda Y., Makbule Y. ve Şeyma K. de gözaltına alınarak emniyete getirilerek ifadeleri alındı.

aaa.jpg

4 ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden Rıfat Y. (59), Mustafa Mert Y. (19), Mehmet Y. (18) ve Makbule Y. (53) adliyeye sevk edilirken, Rıfat Y.'nin kızları Şeyma K. (28) ve Şeyda Y. (24) ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

aa.jpg

BABA-OĞUL TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen Rıfat Yıldırım ve oğlu Mustafa Yıldırım tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Mehmet Y. ve Makbule Y. adlı kontrolle serbest bırakıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum