Konya'da yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi! 11 tutuklama

Konya'da yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi! 11 tutuklama

Konya'da Narkotik polisinin kent merkezinde yaptığı operasyonlarla yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Çok sayıda ev ve iş yerine düzenlenen baskınlarda gözaltına alınan 15 şüpheliden 11'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri zehir tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarla şüphelileri kıskaca almaya devam ediyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde yaptığı operasyonlarla yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirirken 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Şahıslardan 11'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konya-uyusturucu-4.jpg

Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirlerine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında aralarında il dışından gelenlerin de olduğu çok sayıda şüphelinin ikamet ve iş yerlerini tespit etti, ardından operasyon için düğmeye bastı.

konya-uyusturucu-2.jpg

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Ekiplerin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarda 6 kilo 750 gram eroin, 8 bin 543 adet uyuşturucu hap ve 90 kilo bonzai üretiminde kullanılabilen 600 gram uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 15 şüpheli gözaltına alındı.

uyusturucukonya2.jpg

11 ŞÜPHELİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma, Nakletme ve Kullanma suçlarından gözaltına alınan 15 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden 11’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

uyusturucukonya.jpg

konya-uyusturucu-1.jpg

konya-uyusturucu-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.