Konya'da ulaşım duyurusu! Pazartesi sabahı geçit kapanıyor! 11 Aralık'a kadar o yöne gidecekler dikkat

Konya'da ulaşım duyurusu! Pazartesi sabahı geçit kapanıyor! 11 Aralık'a kadar o yöne gidecekler dikkat

Konya Büyükşehir Belediyesi, Devlet Demir Yolları tarafından yapılacak çalışma nedeniyle Meram Yeniyol Alt Geçidi Meram'a gidiş yönünün yarın sabah saat 08.00'den, Meram'dan şehir merkezine ise 4 Aralık itibari ile 14 gün trafiğe kapatılacağını duyurdu

Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) tarafından 28 Kasım Pazartesi-11 Aralık Pazar günleri arasında Meram Yeniyol Alt Geçidi'nde çalışma yapılacağını açıkladı.

Konya Meram Yeni Yol Alt Geçidi'ndeki çalışma 28 Kasım Pazartesi (yarın) sabah 08.00 itibari ile başlayacak. Meram Yeniyol Alt Geçidinde Konya kent merkezinden Meram yönüne gidiş kısmı 28 Kasım 0800 ile 4 Aralık 2022 saat 23.00 tarihleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Aynı alt geçidin Meram yönünden kent merkezine gidiş kısmı ise 4 Aralık Pazar günü saat 23.00'ten-11 Aralık Pazar günü saat 23.00'e kadar trafiğe kapanacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan duyuruda, şu ifadelere yer verildi:

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) tarafından Meram Yeniyol Alt Geçidi'nde çalışma yapılacaktır.

Bu kapsamda 28 Kasım Pazartesi günü saat 08:00'den 4 Aralık Pazar günü saat 23:00'e kadar şehir merkezinden Meram tarafına gidiş istikameti; 4 Aralık Pazar günü saat 23:00'ten 11 Aralık Pazar günü saat 23:00'e kadar Meram'dan şehir merkezine gidiş istikameti trafiğe kapalı olacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.