Konya'da Şehit aileleri ve gazilere Devlet Övünç Madalyası

Konya'da Şehit aileleri ve gazilere Devlet Övünç Madalyası

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Şehit ve Gazi Aileleri Derneklerini ziyaret etti. Devlet Övünç Madalyası ve Beratı tevcih törenine katıldı

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Şehit ve Gazi Aileleri Derneklerini ziyaret etti. Devlet Övünç Madalyası ve Beratı tevcih törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde gazilere ve şehit ailelerine teslim edilmek üzere Konya Valiliğine gönderilen Devlet Övünç Madalyaları ve Beratlarının Tevcihi Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Resim
Vali Vahdettin Özkan, Devlet Övünç Madalyaları tevcih talimatı veren Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek madalyanın millete yapılmış olan fedakârlığın, gösterilen kahramanlığın bir nişanesi olduğunu belirtti.
Konuşmalardan sonra gaziler ve şehit yakınlarına Vali Vahdettin Özkan tarafından Devlet Övünç Madalyaları ve Beratları tevcih edildi.
   Törene Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekilleri Leyla Şahin Usta, Gülay Samancı, Orhan Erdem, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fidan Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, gaziler ile gazi ve şehit yakınları katıldı.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.