Konya'da öğretmen ve öğrencilerden vefa örneği! Hayırsever Hüseyin Yıldız hatim ve dualarla anıldı

Konya'da öğretmen ve öğrencilerden vefa örneği! Hayırsever Hüseyin Yıldız hatim ve dualarla anıldı

Konya’nın Selçuklu İlçesinde eğitim veren Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu’na ismi verilen hayırsever emekli öğretmen Hüseyin Yıldız’a okul öğretmen ve öğrencileri vefa örneği göstererek, hatmi şerif okudu, dualarla andı

Konya’nın Selçuklu İlçesinde eğitim veren Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu’na ismi verilen emekli öğretmen Hüseyin Yıldız’a öğretmen ve öğrencilerinden vefa örneği.

Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri geçen hafta ebediyete intikal eden okula ismi verilen emekli öğretmen Hüseyin Yıldız için hatim indiler.

Hatim programına İkrar Eğitim Merkezi Hocalarından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlandı. Hayırsever Hüseyin Yıldız’ın hayatından kesitlerin yer aldığı slayt gösterimi sunuldu.

Okul Müdürü Durali Göğüş, “Hayırsever Hüseyin Yıldız amcanın çocuk eğitimine olan sevdasının bir tescilidir bu okul. Hayırseverlerin bu tür bağışlarla yaptığı eserlerden yetişen binlerce, on binerce çocuk bu ülkenin geleceğidir. Öğrencilerin duası ile hayırsever Hüseyin amcamızın amel defteri kapanmayacak inşallah. Bizler öğretmenler ve öğrenciler olarak başta Hüseyin amcamız ve tüm hayırseverlere minnettarız” diye konuştu.

Program hafız öğrencilerin Kuran-ı Kerim tilaveti ve duası ile devam etti.

Hayırsever ailesi adına Hüseyin Yıldız’ın oğlu Prof. Dr. Ferruh Yıldız, okul idareci ve öğretmenlerine, öğrencilerine gösterdikleri bu anlamlı ve vefalı davranışlarından dolayı çok duygulandıklarını belirterek, “Bu okuldan yetişecek öğrencilerin ülkemizi geleceğin lider ülkesi yapmak için çalışacaklarına inancım tamdır” duasıyla konuşmasını tamamladı.

Program sonunda aile ve okul idaresi tarafından tüm öğrencilere ikramda bulunuldu.

Memleket ailesi olarak hayırsever Hüseyin Yıldız amcamıza Allah'tan rahmet diliyoruz.

rr.jpg

r.jpg

rrr.jpg

rrrr.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler