Konya'da mali müşavirler yüz yüze seminerde buluşuyor

Konya'da mali müşavirler yüz yüze seminerde buluşuyor

Konya SMMMO’da Covid-19 tedbirleri kapsamında 2020 Mart ayında ara verilen yüz yüze seminerler yeniden başlıyor. Uzun aradan sonra ilk yüz yüze seminer, 14 Eylül Salı günü, “Düşünce Tarihi Işığında Muhasebe Felsefesi” konusuyla gerçekleştirilecek

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO), Covid-19 tedbirleri kapsamında 2020 yılı Mart ayında ara verdiği yüz yüze seminerlere yeniden başlıyor. İlk seminer 14 Eylül Salı günü, Eğitimci Yazar Mali Müşavir Dursun Ali Yaz’ın sunumlarıyla “Düşünce Tarihi Işığında Muhasebe Felsefesi” konusuyla gerçekleştirilecek.

SEMİNERLER DEVAM EDECEK

Konya SMMMO, Covid-19 tedbirleri kapsamında 2020 Mart ayında yüz yüze seminerlere ara vermiş, seminerler online yapılmaya başlanmıştı. Ülke genelinde aşılamanın hızlanması ve hükümetin attığı normalleşme adımlarıyla birlikte Konya SMMMO’da da yüz yüze seminerlerin yeniden başlatılması kararı alındı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, 2020 Mart ayından itibaren yetkili kurumların Covid-19 kapsamında aldıkları tedbirler kapsamında, yüz yüze seminerler yapamadıklarını anımsattı. Seminerlerin online devam ettiğini dile getiren Başkan Erdal, “Artık ülkenin normalleşme sürecine girmesiyle, üyelerimizle özlem giderip kucaklaşacağız. Bu kapsamda da yüz yüze eğitim seminer programlarına ağırlık verdik, eğitim seminerlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.

SEMİNER SONRASI SERGİ VE KİTAP TANITIMI OLACAK

Uzun bir aradan sonra ilk yüz yüze seminerin 14 Eylül Salı günü yapılacağını bildiren Başkan Erdal, “Oda Seminer Salonu’nda Eğitimci-Yazar Mali Müşavir Dursun Ali Yaz’ın sunumlarıyla “Düşünce Tarihi Işığında Muhasebe Felsefesi” konulu seminerde meslektaşlarımızla uzun bir aradan sonra tekrar bir araya gelerek, özlem gidereceğiz. Seminerin sonunda ise, Odanın giriş katında Mali Müşavir Nevzat Yeğin’in Resim sergisi, Mali Müşavir Kadir Murat Soydan’ın Ebru Sergisi ve Yazar, Mali Müşavir Mehmet Çiçekdağ’ın kitap tanıtımı olacaktır. Tüm meslektaşlarımızı ve stajyerlerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

SOSYAL ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

Başkan Erdal, Covid-19 salgınının etkisinin halen sürdüğünü, birçok meslektaşlarını da bu hastalık nedeniyle kaybettiklerini belirtti. Hayatını kaybeden meslektaşlarını bir kez daha rahmetle andıklarını dile getiren Başkan Erdal, şu bilgileri paylaştı, “Covid-19’a rağmen yoğun iş temposu devam ediyor. İş hayatının stresinden bir nebze uzaklaşmak adına, oda yönetimi olarak eğitim faaliyetlerinin yanında Sosyal etkinliklerine de önem veriyoruz. Bu çerçevede, 3-6 Ekim’de Antalya Titanic Otel’de 20. Anadolu Odaları Eğitim Semineri düzenlenecek. Seminerde güncel konular ele alınacak. Bunun yanında, Ekim ayı içinde üyelerimizin ve stajyerlerimizin özlemle beklediği Futbol turnuvasının planlamaları yapıp takımları oluşturacağız. Kasım ayından itibaren ise maçları başlatacağız. Maçlar geçen yılki gibi halı sahalarda oynanacak ve yine geçen yılda olduğu gibi formalar da oda tarafından bastırılacak. Diğer sosyal aktivitelerimiz de yine devam edecek.”

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.