Konya’da hırsızlık, cinayet, kasten yaralama, silahlı tehdit ve şantaj suçlarından aranan 32 kişi yakalandı

Konya’da hırsızlık, cinayet, kasten yaralama, silahlı tehdit ve şantaj suçlarından aranan 32 kişi yakalandı

Konya'da, "Hırsızlık, taksirle ölüme sebebiyet verme, kasten yaralama, silahlı tehdit ve şantaj" gibi suçlardan aranan ve haklarında 1 yıldan 28 yıla kadar çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 32 suç makinesi yakalandı

Konya'da, haklarında 1 yıldan 28 yıla kadar "Hırsızlık, taksirle ölüme sebebiyet verme, kasten yaralama, silahlı tehdit ve şantaj" gibi çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 32 kişi, düzenlenen operasyonlarla yakalanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesi doğrultusunda il merkezinde aranan şahıslara yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Konya'da eş zamanlı operasyonlarda "Hırsızlık, taksirle ölüme sebebiyet verme, kasten yaralama, silahlı tehdit ve şantaj" gibi suçlardan aranan, 1 yıldan 28 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama emri bulunan 32 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin birçok farklı adrese yaptığı başarılı operasyonda, kesinleşmiş hapis cezası ve hakkında yakalama emri bulunan 32 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere ve cezaevine teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.