Konya'da eş zamanlı operasyon! 306 yıl hapisle aranan 65 suçlu yakalandı

Konya'da eş zamanlı operasyon! 306 yıl hapisle aranan 65 suçlu yakalandı

Konya Emniyetinin kent merkezinde 40 ekip ve 120 polisle yaptığı eş zamanlı operasyonda 306 yıl hapis cezası ile yakalama emri bulunan 65 suç makinesi yakalandı. Suçlularda 55'i direkt cezaevine girerken 10 şahıs adli makamlara sevk edildi

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün kentte suç ve suçlularla mücadelesi hız kesmiyor. Her gün yeni bir operasyona imza eden Konya polisi, il merkezinde gerçekleştirdiği son eş zamanlı operasyonda çok sayıda suç makinesini tek tek yakalayarak büyük bir başarıya imza attı.

306 YIL HAPİS CEZASI VE YAKALAMA EMRİYLE ARANIYORLARDI

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Konya kent merkezinde yaptığı büyük operasyonda, çeşitli suçlardan 306 yıl hapis cezası ve yakalama emri bulunan 65 kişi yakalandı.

40 EKİP VE 120 PERSONELLE EŞ ZAMANLI OPERASYON

“Huzur ve Güven Şehri Konya” ilkesi doğrultusunda görev yapan Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan şahıslar Büro Amirliği koordinesinde Konya il merkezinde 40 ekip ve 120 personel ile aranan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyonu gerçekleşti.

SUÇ MAKİNELERİ YAKALANDI

Konya Emniyetinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda: hırsızlık, kasten yaralama, kasten öldürme, silahla tehdit, şantaj, yağma, dolandırıcılık ve daha birçok suçtan aranan, kesinleşmiş toplamda 306 yıl hapis cezası ve yakalama emri bulunan 65 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

306 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 55 ŞAHIS CEZAEVİNE GİRDİ

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda yakalanan 65 şahıstan 55’i cezaevine gönderilirken 10 şahıs ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.