Konya’da elektrik panolarından kablo çalan hırsızlar JASAT'a suçüstü yakalandı! 3 gözaltı

Konya’da elektrik panolarından kablo çalan hırsızlar JASAT'a suçüstü yakalandı! 3 gözaltı

Konya'da elektrik panoları ve farklı bölgelerden çaldıkları kabloları yakıp plastiklerinden ayırmaya çalışan 3 kablo hırsızı, JASAT ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'da farklı bölgelerden kablo çalan 3 kişi kabloları plastiklerinden ayırmak için yakarken, JASAT ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şahıslardan biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ELEKTRİK PANOLARINDAN KABLOLARI ÇALDILAR

Edinilen bilgiye göre, Konya'nın Selçuklu ilçesi Büyükkayacık Mahallesi yakınlarında elektrik panolarından kablo çalan şüphelileri yakalamak için Konya İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri çalışma başlattı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Yapılan çalışma sonrası Büyükkayacık Mahallesi'nde çalıntı kabloları yakarak plastiklerinden ayırmaya çalışan 3 kişi, JASAT ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

3 GÖZALTIDAN 1'İ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan O.Ö, Z.I. ve İ.Y. ifadeleri alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden O.Ö.'nüm tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.