Konya’da durdurulan iki araçtan rekor miktarda uyuşturucu çıktı! Piyasa değeri 2 milyon lira

Konya polisi şüpheli iki aracı didik didik aradı. Aracın stepne lastiğine gizlenmiş 5 kilo 252 gram metamfetamin ele geçirildi. Bu miktarın Konya'da bugüne kadar yakalanan en yüksek miktarda uyuşturucu olduğu bildirildi. Olayla ilgili 4 şahıs tutuklandı

Konya kent giriş ve çıkışında uygulama noktası oluşturan ekipler şüpheli iki aracı didik didik aradı. Aracın stepne lastiğine gizlenmiş 5 kilo 252 gram metamfetaminin Konya'da bugüne kadar yakalanan en yüksek miktar olduğu bildirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şahıs tutuklandı.

Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor… Ekipler alınan ihbarla anında harekete geçti.

Kent giriş ve çıkışlarında uygulama noktası oluşturan ekipler 2 aracı durdurdu, araç içerisindeki şüpheli şahıslar kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Ardından ekipler araçları didik didik aramaya başladı.

STEPNE LASTİĞİNE ZULALANMIŞ 5 KİLO 252 GRAM UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Arama esnasında hassas burunlu narkotik köpeğinin tepkileri sonucu ekipler bagajdan çıkarılan stepne lastiğini kesti. Kesilen lastik içerisine zulalanmış 5 parça halinde 5 kilo 252 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

ELE GEÇİRİLEN METAMFETAMİN KONYA’DA YAKALANAN EN YÜKSEK MİKTAR

Narkotik ekiplerinin ele geçirdiği 5 kilo 252 gram metamfetamin maddesinin bugüne kadar yakalanan en yüksek miktar olduğu belirlendi. Ele geçirilen uyuşturucunun ise piyasa değerinin 2 milyon lira olduğu anlaşıldı.

Konuyla ilgili Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem yapılan 4 şüpheli adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4444.jpg44.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.