Konya’da bir arpa tarlası daha alev alev yandı!

Konya'nın Kulu ilçesinde arpa ekili tarlada çıkan yangında 7 dekarlık alan kül oldu. Kulu'da Temmuz ayı içerisinde çıkan ve nedeni belirlenemeyen tarla yangınlarında toplam 62 dekar arpa alev alev yandı. Yangınlarla ilgili inceleme sürüyor

Konya'nın Kulu ilçesinde arpa ekili tarlada çıkan yangında 7 dekarlık alan kül oldu.

Yangın, Kulu ilçesi Değirmenözü Mahallesi'ndeki arpa tarlasında çıktı. Edinilen bilgiye göre, Murat D.'ye ait arpa tarlasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Adrese gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı. 7 dekarlık alanın küle döndüğü yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Konya’da arpa tarlasında yangın

Kulu'da Temmuz ayı içerisinde çıkan ve nedeni belirlenemeyen yangınlarda hasadı hazır olan yaklaşık 50 dekarlık arpa çıkan yangın sonrası küle döndü. İlçenin Cumhuriyet Mahallesi Aslandere mevkiinde de 5 gün önce bir arpa tarlası yanmış, 5 dekar arpa kül olmuştu.

Konya’da arpa tarlasında yangın

Konya’da arpa tarlasında yangın

Konya’da arpa tarlasında yangın

Konya’da arpa tarlasında yangın

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.