Konya’da bıçaklı kavga cinayetle bitti! Kepçe operatörü Sercan Karataş öldü! 2'si ağır 5 yaralı

Konya’da bıçaklı kavga cinayetle bitti! Kepçe operatörü Sercan Karataş öldü! 2'si ağır 5 yaralı

Konya'nın Ereğli ilçesinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada kepçe operatörü Sercan Karataş hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Yaralılardan hayati tehlikesi olan iki kişi Konya'ya sevk edildi

Konya'nın Ereğli ilçesinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada Sercan Karataş yaşamını yitirdi, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Olay, Konya'nın Ereğli ilçesi Orhaniye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunan iki grup arasında kavga çıktı.

secankaratas-eregli-konya.jpg

BIÇAKLI KAVGADA 6 KİŞİ YARALANDI

Kavgada Sercan Karataş, babası Mehmet K., kardeşi Özcan K. ve Sedat K. ile arkadaşları Can A. ve Resul A. yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

secankaratas-eregli.jpg

SERCAN KARATAŞ HASTANEDE ÖLDÜ, 2 YARALININ DURUMU AĞIR

Tedavi altına alınan yaralılardan Sercan Karataş hayatını kaybetti. Hayati tehlikesi bulunan 2 yaralının ise Konya'ya sevk edildiği öğrenildi.

40 GÜN ÖNCE EREĞLİ'YE DÖNMÜŞTÜ

Hayatını kaybeden Sercan Karataş'ın kepçe operatörü olarak şehir dışında çalıştığı ve 40 gün önce ilçeye geldiği öğrenildi.

secankaratas-eregli-konya2.jpg

JANDARMA KAÇAN ŞÜPHELİLERİN PEŞİNDE

Olayın ardından jandarma ekipleri, cinayet zanlısını ve kavgaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum