Konya'da art arda korkutan gürültü! Yağışlar devam edecek mi? İşte 11 -15 Nisan hava durumu

Konya'da art arda korkutan gürültü! Yağışlar devam edecek mi? İşte 11 -15 Nisan hava durumu

Meteorolojinin uyarıları sonrası Konya'da etkili olan sağanak yağmurun ardından, gece saatlerinde art arda çakan şimşekler ve gök gürültüsü korkuttu. Peki Konya'da yağmur devam edecek mi? İşte 11 -15 Nisan hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yağış tahminleri tuttu. Konya'da etkili olan sağanak yağmurun ardından, gece saatlerinde art arda çakan şimşekler ve gök gürültüsü korkuttu. Peki Konya'da yağmur devam edecek mi? İşte son hava durumu tahminleri.

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini kapsayan 8. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi verilerine göre, 11 Nisan Salı (bugün) bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgarın ise güneyli yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KONYA 11 NİSAN SALI SAATLİK HAVA DURUMU:

Konya'da bugün hava sağanak yağışlı, öğle saatleri itibariyle gök gürültülü sağanak bekleniyor. Hava sıcaklığı en düşük 5 en yüksek 15 dereceleri gösterecek.

konyasaatlikhava.jpg

KONYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük tahminlerine göre Konya'da havanın 11 Nisan Salı günü havanın gök gürültülü sağanak yağışlı 5 ila 15 derece, 12 Nisan Çarşamba günü yağmurlu 3 ila 12 derece, 13 Nisan Perşembe günü hava kapalı 3 ila 15 derece, 14 Nisan Cuma günü parçalı bulutlu 4 ila 20 derece, 15 Nisan Cumartesi günü ise parçalı bulutlu 4 ila 20 derece aralığında olacağı tahmin ediliyor.

konya5.jpg

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN HARİTASI:

11 Nisan Salı

12 Nisan Çarşamba13 Nisan Perşembe

14 Nisan Cuma15 Nisan Cumartesi

KONYA, KARAMAN, AKSARAY ve NİĞDE 11 NİSAN METEOROLOJİK GÖRÜNÜM:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.