Konya'da 106 aranan şahıs yakalandı! Hırsızlık ve fuhuş zanlıları da polisten kaçamadı

Konya'da 106 aranan şahıs yakalandı! Hırsızlık ve fuhuş zanlıları da polisten kaçamadı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aranan şahıslara yönelik operasyonlarında 106 zanlı yakalanarak cezaevine gönderildi. Farklı hırsızlık olaylarına karışan bir kişi yakalandı, otel odasında sakladığı çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edildi

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin aranan şahıslara yönelik operasyonlarında ifadesi olan 76 şahıs ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 30 şahıs yakalandı.

Ekiplerce yakalanan toplam 106 şahıs adli mercilere ve cezaevine teslim edildi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir iş yerinde yapılan aramada ise 47 şişe etil alkol ve katkı maddesi ele geçirildi. Ekipler şişelere el koyarken, 2 şüpheli hakkında 5607 sayılı kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet ettiği gerekçesiyle işlem başlatıldı. Polis merkezine götürülen 2 şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, haklarında adli yönden başlatılan işlemlerin ise sürdüğü öğrenildi.

ekimsdqxyaa1mgv.jpg

Hırsız çaldıklarını otel odasında saklamış

Öte yandan farklı hırsızlık olayları şüphelisi 1 şahıs yakalanarak, şahsın kalmış olduğu otel odasında ele geçirilen çalıntı ürünler, sahiplerine teslim edildi.

ekimftmxkaa8pbu.jpg

Konya'da fuhuş yaptığı tespit edilen 4 kişi yakalandı. 1 adet Ruhsatsız tabanca ve 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

ekimpadwaaa26ns.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.