Konya Yolu'nda yakalanan koronavirüs şüphelisinin testi sonuçlandı

Konya Yolu'nda yakalanan koronavirüs şüphelisinin testi sonuçlandı

Manavgat-Alanya D-400 Karayolunda yerde hareketsiz yatan, jandarma ve 112 ekiplerini harekete geçirdikten sonra Manavgat Devlet Hastanesinden kaçan gencin koronavirüs testi negatif çıktı.

Dün gece Manavgat’ta misafir olarak kaldığı evden polisler ve 112 sağlık ekibi tarafından alınarak hastaneye götürülen genç, üst üste iki gün tomografi çekileceğini düşündüğü için hastaneden kaçtığını söyledi.

Çarşamba günü vatandaşlardan gelen ihbarı değerlendiren jandarma ve 112 ekipleri Manavgat-Alanya D-400 Karayolu Konya kavşağında yolun kenarında hareketsiz vaziyette yatan şahsı, Koronavirüs olma ihtimaline karşı gerekli önlemleri alarak ambulansa alıp Manavgat Devlet Hastanesine getirdi.

Ayakta durmakta güçlük çektiği, kendisine uzatılan maske ve eldivenleri takacak gücü olmadığı için sağlık görevlilerinin yardımıyla taktığı gözlenen şahıs, Manavgat Devlet Hastanesi’nde tomografiye gönderildiği sırada kaçınca korona virüs şüphesi uyandırdı.

Arkadaşının evinde çıktı

Bir ihbarı değerlendiren Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Abdurrahman İlker Tandoğan’ı dün akşam Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde yanında kaldığı arkadaşının evinde buldu. Tandoğan, hastanede kendisine geldiğinde tomografi çektirmesinin istendiğini, bir gün önce başka bir hastanede tomografi çektirdiği ve 2 gün arka arkaya çektirmesinin sakıncalı olması nedeniyle hastaneden kaçtığını dile getirdi. Tandoğan, böyle bir olayla gündeme gelmiş olmasının kendisini üzdüğünü sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler