Konya polisinden dev operasyon! 254 yıl hapisle aranan 81 kişi gözaltına alındı

Konya polisinin kent merkezinde yaptığı büyük operasyonda hırsızlık, kasten yaralama, taksirle öldürme, silahla tehdit, şantaj, yağma, dolandırıcılık ve daha birçok suçtan kesinleşmiş 254 yıl hapis cezası ve yakalama emri bulunan 81 kişi gözaltına alındı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün şehir merkezinde yaptığı eş zamanlı dev operasyonda çeşitli suçlardan 254 yıl hapis cezası ve yakalama emri bulunan 81 kişi yakalandı. 56 suçlu direkt cezaevine gönderilirken, 26'sı adliyeye sevk edildi

“Huzur ve Güven Şehri Konya” ilkesi doğrultusunda görev yapan Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan şahıslar Büro Amirliği koordinesinde Konya il merkezinde 38 ekip ve 99 personel ile aranan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyonu gerçekleşti.

Konya Emniyetinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda: hırsızlık, kasten yaralama, taksirle öldürme, silahla tehdit, şantaj, yağma, dolandırıcılık ve daha birçok suçtan aranan, kesinleşmiş toplamda 254 yıl hapis cezası ve yakalama emri bulunan 81 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

254 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 55 SUÇLU CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonda yakalanan 81 şahıstan 55’i cezaevine gönderilirken 26 şahıs ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.