Konya merkezde o noktalara dikkat! Köprülü kavşak ve asfalt çalışması var

Konya merkezde o noktalara dikkat! Köprülü kavşak ve asfalt çalışması var

Konya merkezde 4 farklı noktada köprülü kavşak çalışması yürüten, merkeze ve ilçelere yüksek standartlı yollar kazandıran Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Yolu ile Lamcı Kavşağı arasındaki Çakırlı Caddesi’nde de asfaltlama çalışması gerçekleştirdi

Konya merkezde 4 farklı noktada köprülü kavşak çalışması yürüten, merkeze ve ilçelere yüksek standartlı yollar kazandıran Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Yolu ile Lamcı Kavşağı arasındaki Çakırlı Caddesi’nde de asfaltlama çalışması yaptı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 1.000 ton asfalt kullandıkları caddedeki çalışmayı tamamlayarak hizmete sunduklarını belirterek, Konya genelinde yolları daha güvenli ve konforlu hale getirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

konya-aslfalt-1.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde yol altyapısının güçlendirilmesine yönelik yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, trafik yoğunluğunu en aza indirmek için şehir merkezinde 4 farklı noktada köprülü kavşak çalışması yürüttüklerini ayrıca merkeze ve ilçelere de yüksek standartlı yollar kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.

konya-aslfalt-2.jpg

Göreve geldikleri ilk güden itibaren Konya genelinde yolların daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Altay şunları kaydetti:

“Şehrimizin yol altyapısını güçlendirmek, yolları daha kullanışlı hale getirmek ve vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmak öncelikli hedeflerimizden. Bu kapsamda Lamcı Kavşağı ile Ankara yolunu birbirine bağlayan Çakırlı Caddesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. 1.000 ton asfaltın kullanıldığı caddemizde asfaltlama işlemini tamamladık ve standardı yüksek şekilde vatandaşlarımızın istifadesine sunduk. Güzel ve sağlıklı günlerde kullanılmasını diliyorum.”

Çakırlı Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını tamamlayan Konya Büyükşehir Belediyesi, devamındaki Elmalı Caddesi’nde de asfalt çalışması gerçekleştirecek.

konya-kavsak.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesinin şehir trafiğini rahatlatmak için başlattığı Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı, Sedirler Köprülü Kavşağı, Taş Köprü Alt Geçidi ve Konya Şehir Hastanesi bölgesindeki köprüyü kavşakta da çalışmalar devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.