Konya eski Tabip Odası Başkanı Prof. Recep Memik koronavirüse yenik düştü

Konya eski Tabip Odası Başkanı Prof. Recep Memik koronavirüse yenik düştü

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve eski Konya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Recep Memik vefat etti. 63 yaşında vefat eden Prof. Memik, bir süredir gördüğü kanser tedavisinin ardından Kovid-19'a yakalanmıştı

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Bölüm Başkanı ve eski Konya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Recep Memik, 63 yaşında koronavirüs nedeniyle vefat etti. Bir süredir kanser tedavisi gören Prof. Dr. Recep Memik, koronavirüse yaklanmıştı.  

Bir dönem Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Dekanlık yapan Prof. Dr. Recep Memik, kanser tedavisinin ardından koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı.

Merhum  Prof. Dr. Recep Memik'in cenazesi bugün saat 14.30'da Parsana Camii'nde kılınacak cenaze namazını müteaakip, Musalla Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.