Konya 'Eğitimhânemiz'den ebeveynlere Anadolu masalları eğitimi

Konya 'Eğitimhânemiz'den ebeveynlere Anadolu masalları eğitimi

Konya Eğitimhanemiz Anadolu Masalları Projesi kapsamında 19 Şubat 2021 tarihinde saat: 20.00'da gönüllü 100 ebeveyn ile Zoom Uygulaması üzerinden masal eğitimcileri tarafından masal eğitimi gerçekleştirilecek.

Konya Valiliği himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi ortaklığı ile yürütülen bir eğitim projesi olan Konya İnsan Mektebi, EğitimHanemiz Ebeveynlere Masal Eğitimi düzenledi.

Anadolu Masalları Projesi kapsamında 19 Şubat 2021 tarihinde saat: 20.00'da gönüllü 100 (yüz ) ebeveyn ile Zoom Uygulaması üzerinden masal eğitimcileri tarafından masal eğitimi gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılım sınırlı olup kayıt yaptıran ilk 100 ebeveynin e-postasına Zoom ID ve pascode (şifre) gönderilecek.

Resim

Etkinliğe katılmak için linki tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz.. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeB4TSgEXG-dMirquKMJDiRUxy6AvDS8KZBlRSqKdy-V5eg8g/viewform

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.