Klasik Otomobiller M1 Merkez Konya AVM’de görücüye çıktı

Klasik Otomobiller M1 Merkez Konya AVM’de görücüye çıktı

Konya 2.geleneksel eskimeyen otomobiller etkinliği yine M1 Merkez Konya AVM’de düzenlendi.

M1 Merkez Konya AVM bu sefer ‘Klasik Otomobiller Merkezi’ oldu. Türkiye’deki sayılı sergilerden olan ‘Eskimeyen Otomobiller’sergisi 05-06 Eylül 2015tarihlerindeM1 Merkez Konya AVM’de gerçekleşti.

Konya, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Mersin, Trabzon, Kayseri, Isparta İl’lerinden gelen yaklaşık 150 klasik otomobil M1 Merkez Konya AVM’de ziyaretçilere sergilendi. 1950-1980 yılları arasında üretilen birbirinden özel ve bi o kadar da güzel olan Amerikan ve Avrupa otomobil klasikleriKonya’lılar ve çevre İl’lerden gelen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Sergide Mercedes,Volkswagen, Chevrolet, Buick, Mustang vb. otomobiller sergilendi. ‘Eskimeyen Otomobiller’ sergisi otomobil tutkunlarına farklı bir nostalji yaşattı.

M1 Merkez Konya AVM Müdürü Selçuk KOÇAK;‘Hayatın Merkezi’nde Türkiye’nin her köşesinden gelen değerli konuklarımızve ziyaretcilerimizle çok özel bir sergi ile nostalji dolu zaman gecirdik. Bu sene 2.’sini düzenlediğimiz etkinliğimizi artık her sene düzenleyeceğimizi buradan duyurmak isterim. Gelecek senede yapacağımız bu sergimize şimdiden tüm halkımızı bekliyoruz’ dedi.