Klasik otolar M1'de görücüye çıkıyor!

Klasik otolar M1'de görücüye çıkıyor!

Eskimeyen Otomobiller Hayatın Merkezi’nde...

Konya 2.Geleneksel Eskimeyen Otomobiller Etkinliği yine M1 Merkez Konya AVM’de…

M1 Merkez Konya AVM, 05-06 Eylül 2015 tarihlerinde klasik otomobil hayranlarını ağırlayacak. 1950-1980 yılları arasında üretilen birbirinden özel ve bir o kadar da güzel olan Amerikan ve Avrupa otomobil klasikleri M1 Merkez Konya AVM’de sergilenecek.

M1 Merkez Konya AVM; Konya, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Mersin, Trabzon, Kayseri, Isparta İl’lerinden klasik otomobilleriyle gelecek konuklarını ağırlayacak. M1 Merkez Konya AVM, tüm Konyalıları ve çevre illerden gelecek ziyaretçileri bu muhteşem sergiye davet ediyor…

M1 Merkez Konya AVM Müdürü Selçuk KOÇAK; “Hayatın Merkezi’nde konuklarımızı çok farklı bir haftasonu bekliyor. Türkiye’nin her köşesinden gelecek olan değerli konuklarımız, ziyaretçilerimiz ve paha biçilemeyen klasik otomobillerle nostalji ve keyif dolu saatler geçireceğimize inanıyorum. Bu sene 2.’sini düzenlediğimiz etkinliğimizi her sene düzenliyeceğimizi buradan duyurmak isterim. Bu nostalji dolu Klasik Otomobiller sergimize tüm halkımız bekliyoruz’dedi.

AK Parti Konya: listelerden isminizi mutlaka kontrol edin…

Yüksek Seçim Kurulu, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan takvimine göre, Muhtarlık Bölgesi Askı Listeleri, 2 EYLÜL’den itibaren askıya çıkıyor. 10 EYLÜL’e kadar da askıda kalacaktır. Konuyla ilgili AK Parti Konya İl Teşkilatı Seçim İşleri Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, seçmenlerin bağlı oldukları muhtarlıklara giderek adreslerinden isimlerini kontrol etmeleri isteniyor.

Yüksek Seçim Kurulunca 1 Kasım’da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan seçim takvimi, Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Seçmen listeleri ise 2 Eylül Çarşamba günü saat 08:00’den itibaren askıya çıkıyor. Konu ile ilgili Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı Seçim İşleri Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada seçmenlerden askıya çıkarılacak listelerden isimlerini kontrol etmeleri istendi.

Seçmenler muhtarlık bölgelerindeki askı listelerinden isimlerini kontrol etsin

Seçmenlerin bu konuda daha duyarlı olması gerektiği üzerinde durulan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ‘‘Bilindiği üzere ülkemiz, 1 Kasım’da önemli bir seçim daha yapacak. Seçmenlerin en demokratik haklarından biri olan oylarını kullanabilmeleri için Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanan takvime göre seçmen listeleri 2 Eylül Çarşamba günü saat 08:00’den itibaren askıya çıkarılıyor. Seçmenlerden isteğimiz, bağlı bulundukları muhtarlıklara gitsinler ve askı listelerinden isimlerini kontrol etsinler. 10 Eylül’e kadar muhtarlık bölgesinde askıda kalacak listelerde isimlerini bulamayan seçmenlerin, öncelikle bağlı bulundukları nüfus idaresine başvurarak adres kayıtlarını güncellemeleri gerekmektedir.”