Karaman’da kanlı gece! 16 yaşındaki bıçaklı genç 1'i ağır 3 kişiyi yaraladı

Karaman'da iki grup genç arasında kız meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışmada 16 yaşındaki S.S. belinden çıkardığı bıçakla 15-16 yaşlarındaki 3 genci yaraladı. Ağır yaralanan A.T, ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi

Karaman'da bir parkta gençler arasında kız meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen bıçaklı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan 16 yaşındaki A.T, yapılan ilk tedavisinin ardından hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Konya'ya sevk edildi.

PARKTA KANLI KAVGA

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saat 21.00 sıralarında Karaman'ın Hacıcelal Mahallesi 583. Sokak'ta bulunan parkta meydana geldi. İddiaya göre, aralarında kız meselesi olduğu ileri sürülen gençler konuşmak için parkta buluştu.

BELİNDEN ÇIKARDIĞI BIÇAKLA 3 GENCİ YARALAYIP KAÇTI

Gençler arasında bir süre sonra çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.S (16), belinden çıkardığı bıçakla A.U (16), M.Ö (15), ve A.T'yi (16), vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

AĞIR YARALANAN GENÇ KONYA'YA SEVK EDİLDİ

Yaralı gençler ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sol karın boşluğuna aldığı bıçak darbesi ile yaralanan A.T, yapılan ilk tedavisinin ardından hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Konya'ya sevk edildi.

BIÇAKLI SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Olaydan sonra yanında bulunan arkadaşı ile birlikte kaçan S.S, ise kısa süre içinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Karaman’da kanlı gece! 16 yaşındaki bıçaklı genç 1 ağır 3 kişiyi yaraladı

Karaman’da kanlı gece! 16 yaşındaki bıçaklı genç 1 ağır 3 kişiyi yaraladı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.