İşte yenilenen Citroen C3'ün fiyatı

İşte yenilenen Citroen C3'ün fiyatı

Yenilenen Citroen C3 Mayıs ayı itibariyle Türkiye yollarında yerini aldı

Citroen'in farklı tasarımı ile öne çıkan modeli C3 yenilenen yüzüyle CitroenShowroomlarında yerini aldı. Markanın "Creative Technologie" imzasını vurgulayan tasarımı ile kullanıcıların karşısına çıkan yeni C3 dikkat çekiyor.

Citroen C3'te teknolojik açıdan birçok özellik bulunuyor. Yeni C3, dış tasarımında teknolojisine vurgu yapan güçlü çizgilere sahip. Yenilenen far yapısı, yeni ön bölümü, LED gündüz sürüş farları ile daha çekici bir görünüme sahip olan yeni C3; arka park sensörü, bluetooth, arka görüş kamerası, navigasyon ile de yüksek konfor arayan müşterilerin tercihi olacak.

MOTOR VE EKİPMAN SEVİYELERİNE GÖRE ÜÇ VERSİYON

Citroen C3'ün Confort versiyonunda sunulan ve en önemli özelliklerinden birisi görüş açısını maksimuma çıkaran "Zenith" ön camı. "Visiodrive" özelliği sayesinde yuvarlatılmış özel ön camın genişliği sürücüye yukarıya doğru 80 derecelik limitsiz bir görüş açısı sunuyor. Dizel otomatik seçeneği, ESP (e-hdi versiyonda) ve start & stop dizel özellikli otomatik seçeneği ile de segmentinde fark yaratan Yeni Citroen C3, motor ve ekipman seviyelerine göre farklılık gösteren üç versiyon sunuyor.

Yeni C3, benzinli otomatik vites giriş seviyesiyle 36 bin 100 TL'den başlayan anahtar teslim fiyatlarıyla Mayıs ayından itibaren Citroen showroomlarında yerini aldı.