İsim çok, imza yok!

İsim çok, imza yok!

Devre arasında en az 4 transfer yapmayı hedefleyen ancak bu sayının 5-6’yı da bulabileceği ifade edilen Atiker Konyaspor’da şu ana hiçbir futbolcuyla imza attırılamadı.

 

Devre arasında en az 4 transfer yapmayı hedefleyen ancak bu sayının 5-6’yı  da bulabileceği ifade edilen Atiker Konyaspor’da şu ana hiçbir futbolcuyla imza attırılamadı. Mustapha Yatabare, Artem Kravets, Orkan Çınar, Lucas Barrios, Caludiu Keserü, Dame N’doy başta olmak üzere çok sayıda ismi gündeme geldiği yeşil-beyazlılarda  yönetim görüşmelerini sürdürürken şu ana kadar hiçbir futbolcuyla imza aşamasına getiremedi.

IMOH EZEKİEL’LE DE YOLLAR AYRILDI
Takımdan gönderilecek 3 Afrikalı forvetten Patrick Eze’yi Denizlispor’a kiralayan Atiker Konyaspor, İmoh Ezekiel’le yollarını ayırdı. Yeşil-beyazlı yönetim Nijeryalı oyuncuyla anlaşarak karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetti. Konyaspor formasıyla 221 dakika sahada kalan Ezekiel gol ve asist yapma başarısı gösteremedi.

EVOUNA İKNA EDİLMEYE ÇALIŞIYOR

Atiker Konyaspor’un yollarını ayırmak için kendisine kulp bulmasını istediği Malick Evouna ile şu ana kadar anlaşma sağlanamadı. Yeşil-beyazlı yönetimin Gabonlu forvetle görüştüğü ve ayrılık için anlaşmaya çalıştığı öğrenildi.

ROBİNHO ŞU AN İÇİN GÜNDEMDE YOK!

Atiker Konyaspor’a önerilen Brezilyalı forvet Robinho konusunda ise kulübe ciddi bir teklifin gelmediği, yeşil-beyazlı yönetimin şu an için gündemde olmayan ünlü futbolcu için ciddi bir teklif gelmesi durumunda gelişmelere göre gündemine alabileceği belirtildi