İrent, Yeni Modellerini Ereğli’de Tanıttı

İrent, Yeni Modellerini Ereğli’de Tanıttı

İrent Plaza, Hyundai’nin yeni modelleri i10, i20, i30 ve ix35 modellerini Ereğli Kültür Park’ta otomobil severlerle buluşturdu. Büyük ilgi gören araç tanıtımı, güzel hava ve yoğun ilgiyle adeta bir şenlik havasında geçti.

Araç tanıtım etkinlikleriyle adından sıkça söz ettiren İrent Plaza, bayiliğini yaptığı Hyundai’nin i10, i20, i30 ve ix35 modellerini bu kez Ereğli Kültür Park’ta meraklılarıyla buluşturdu. 15-16-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 20 Bin TL 20 ay sıfır faiz kampanyaları hakkında bilgi veren İrent Yetkilileri, Hyundai kalitesi ve otomobil özelliklerini ziyaretçilere aktararak araçları test ettirdi. Türkiye’de Hyundai konseptini en iyi şekilde uygulayan bayilerden biri olan İrent, sadece tanıtım etkinlikleriyle değil, gelişmiş teknik servisiyle de yurt çapında ayrıcalıklı bir yere sahip. İrent yetkilileri Hyundai’nin yaptığı yatırımlara ve kaliteye bağlı olarak hem Türkiye’de hem dünyada önemli bir başarıya imza attığını belirterek, ‘’Hyundai İrent olarak, araçları yakından tanıtmak ve Hyundai’lerin üstün teknik özellikleriyle ilgili bilgi vermek açısından araç tanıtım etkinliklerine büyük önem veriyoruz.’’ dedi.  Ziyaretçilerin tanıtım günlerine gösterdikleri yoğun ilgiden de oldukça memnun olduklarını belirten İrent yetkilileri, Hyundai kalitesine duyulan güven ve Hyundai’nin Türkiye’ye yaptığı yatırımlar hakkında da açıklamalarda bulundular.

İrent yetkilileri, tüm araçlar hakkında bilgi almak ve test sürüşü yapmak isteyen otomobil tutkunlarını Ankara yolu üzerindeki plazaya davet ederek avantajlı satış koşulları ve satış sonrası güvencesiyle tüm Konya halkının hizmetinde olduklarını belirttiler.