Her Bayram Olduğu Gibi Bu Bayramda Operatörler Sınıfta Kaldı

Her Bayram Olduğu Gibi Bu Bayramda Operatörler Sınıfta Kaldı

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle bayramı evlerinde geçiren yurttaşların, tebrik için telefonlara sarılması hatlarda erişim sorunları yaşanmasına yol açtı. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone konuyla ilgili açıklamalarında sorunun 'diğer operatörlerden' dedi

Türkiye'de milyonlarca kişi yakınlarını arayarak bayramlaşmak için telefonlara sarılınca GSM şirketlerinin hatları kilitlendi.

Dünya gazetesinin haberine göre; Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarında sabah saatlerinden bu yana erişim sıkıntısı yaşanıyor.

Sıkıntı yaşayan vatandaşları sosyal medyadan tepkileri dile getirirken, 'yoğunluk nedeniyle hatların sorunlu çalıştığı' bilgisi verildi.

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone daha sonra konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak, sorunun 'diğer operatörlerden' kaynaklandığını savundu.

Hepsi topu 'diğer operatörlere' attı

Vodafone, "Diğer operatörler yönüne yaptığınız aramalarda problem yaşıyor olabilirsiniz. Sorun Vodafone kaynaklı değildir" ifadesini kullandı.

1-001.jpg

 

Türk Telekom da benzer şekilde, "Diğer operatörlere doğru yaptığınız aramalarda yaşanan sorun, Türk Telekom kaynaklı değildir. Türk Telekom kullanıcılarının kendi aralarında yaptıkları aramalarda hiçbir sorun yaşanmamaktadır" dedi.

2.jpg

 

Turkcell de, "Turkcell’lilerin diğer Turkcell’li kullanıcılara doğru yaptıkları aramalarda herhangi bir aksama bulunmamaktadır. Şebekemizden diğer operatörlere yönelik gerçekleşen aramalarda ise Turkcell kaynaklı olmayan kesintiler meydana geldiği görülmektedir" açıklamasını yaptı.

3.jpg

Yorum: Türk halkı galiba bilinmeyen bir operatör kullanıyor. 

Etiketler :